Menopauzaprogram

A Tesco 2020-ban, a Menopauza világnapján indította el egyedülálló menopauzaprogramját, melynek nagykövete Hevesi Nóra kommunikációs vezető, a „Tescós Nők 40+” és a „Nem vagy egyedül” program társalapítója. A program érzékenyítésen és őszinte párbeszéden alapul, amely támogatást nyújthat minden érintett munkatársnőnknek és azoknak, akik velük együtt dolgoznak mint csapattagok és csapatvezetők.

A munkatársnőink 47%-a 45 év feletti, így egyértelmű volt számunkra, hogy a menopauza témáját nem szeretnénk tabuként kezelni. A női munkatársak számára támogató hátteret és párbeszédre alkalmas platformot biztosítunk a „Tescós Nők 40+” zárt Facebook-csoporton keresztül. Emellett a vezetői érzékenyítésre is hangsúlyt fektetünk, és workshopokon keresztül lehetőséget biztosítunk arra, hogy vezetőink megértsék a változókor biológiai és pszichés hátterét.

A programban együtt dolgozunk Iványi Orsolya menopauza aktivistával, aki élő beszélgetésekkel, releváns tartalmakkal és személyre szóló támogatással segíti kolléganőinket.