Központi irodai friss diplomás program

A program egyedülálló tapasztalatokat nyújt azon diplomás pályakezdők számára, akik a cég központjában képzelik el a jövőjüket, mivel lehetőséget kínál arra, hogy rotációs rendszerben, különféle szerepkörökben próbálják ki magukat vállalatunk különböző részlegein. Diplomásaink mindannyian időt töltenek az áruházakban és a logisztikai központokban is, hogy megismerjék a cég alapvető működését, míg a program irodai ideje alatt megkeressük a vállalati igényeknek és az egyéni törekvéseiknek, ambícióiknak legmegfelelőbb pozíciót számukra.

Tumpek Márk

„2022 májusa óta CE HR projektmenedzserként dolgozom, számos különböző projekttel, mint például a Megváltozott munkaképességű kollégák foglalkoztatásának terve vagy a CE Wellbeing stratégia. Ez a szerep tökéletes számomra, mivel illik a hobbimhoz: szabadidőmben két startupot tervezek, ahol hasznosíthatom a tanulmányaimat. Számomra a frissdiplomás program remek karrierlehetőség volt, amely áttekintést adott a Tescóban a HR funkcióról, és segített abban, hogy most megtaláljam a számomra tökéletes karrierutat.​“

Wehring Dóra

“Angliában végeztem Marketing kommunikáció szakon a Bournemouth University-n, majd 2020-ban hazatérve nyertem felvételt a Tesco Frissdiplomás programjára. A 8 hónapos program során számos vezetővel beszélgethettem a tapasztalataikról, szuper tréningeken vettem részt, illetve betekintést nyerhettem különféle területek működésébe, többnyire a Marketing részlegen belül. A program egyik fénypontja az áruház-és logisztikai központ látogatások voltak, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy holisztikus képet kapjak a cégről. Számos élménnyel és tapasztalattal gazdagodva a program befejeztét követően több opció közül választva végül online márka specialistaként kezdhettem meg a karrieremet a Tescónál. Izgalmas és sokrétű pozíció volt, főbb feladataim közé pedig a magyar és közép-európai kommunikációs kampányok tervezése és megvalósítása tartozott. 9 hónappal később, maradva az online üzletágon belül, online propozíciós menedzserként folytattam a karrieremet és képezem azóta is a stratégia csapat részét, immár 10 hónapja. Szuperül érzem magam, élvezem a terület adta kihívásokat. Izgatottan várom, hogy mit tartogat még a jövő számomra a vállalatnál.”