| Career

Notification

Dear Visitor!

 Thank you for your interest.

Please note, that the content of the website has been translated by online translation tool, therefore, it may contain some grammar errors or inconsistencies.

 Thank you for your understanding!

Career

Tesco - A nekem való munkahely

„A nekem való munkahely” – mindenkinek mást jelent, de mi igyekszünk minden kollégánkat támogatni abban, hogy elérje céljait a Tescónál.

Világszerte 450 000 kollégát foglalkoztatunk, Magyarországon munkatársaink száma közel 16 000. Célunk, hogy a nálunk dolgozók szakmai, illetve magánéletükben egyaránt kiteljesedhessenek.

A Tescónál igyekszünk olyan lehetőségeket, illetve szolgáltatásokat biztosítani kollégáink számára, amelyek a testi-lelki egészséget egyaránt támogatják, illetve pénzügyi biztonságot nyújtanak számukra. Rugalmas foglalkoztatási formáink segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a számára ideális egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Fontos számunkra, hogy munkatársaink rendelkezzenek a jövőbeni szakmai előrejutáshoz szükséges képességekkel. Közép-Európában fiatal kollégáinknak lehetőségük van részt venni a Grow4more programban, melynek során foglalkozhatnak többek között az innováció, a rugalmasság, vagy a hatékony problémamegoldás kérdéseivel.


Magyarországon kollégáink 63%-a gondolja úgy, hogy a Tesco biztosítja számára a tanulás
és a fejlődés lehetőségét. A Tesco Csoportnál kiemelt hangsúlyt fektetünk munkatársaink
egészségére. Közép-Európában évente háromszor szervezzük meg Being well dolgozói egészségprogramunkat, amelynek keretében négy héten keresztül friss zöldséget, gyümölcsöt biztosítunk számukra, és dedikált programokkal járjuk körbe a számukra fontos egészségmegőrzéssel, megelőzéssel foglalkozó témákat. Néhány hónapja például a stresszkezelésre helyeztük a hangsúlyt, kitérve az ehhez elengedhetetlen minőségi alvás, illetve helyes táplálkozás kérdésére is.

Hazánkban munkatársaink 65%-a szerint a Tesco lehetővé teszi számára, hogy egészséges
életvitelt folytasson, míg 68% gondolja úgy, hogy munkáját rugalmasan hozzá tudja igazítani életviteléhez.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy egy igazán befogadó munkahelyet alakítsunk ki, ahol mindenkit szívesen látunk, és ahol minden munkatársunk önmaga lehet – vallási és hitbeli
meggyőződésre, etnikai és nemzeti hovatartozásra, bőrszínre, állampolgárságra, nemre, szexuális irányultságra, korra, megváltozott munkaképességre, családi állapotra, politikai hovatartozásra és szakszervezeti kapcsolódásra való tekintet nélkül.

Nagyra értékeljük a sokszínűséget, legyen szó a nálunk dolgozó 450 000 kolléga hátteréről, képességeiről vagy szakmai tapasztalatáról, hiszen ennek köszönhetően napról napra
még többet tehetünk vásárlóinkért. Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült egy olyan vállalati kultúrát kialakítanunk, melynek köszönhetően minden kollégánknak lehetősége van fejlődni
a Tescón belül.

Magyarországi munkatársaink 73%-a gondolja úgy, hogy olyan környezetben dolgozik, ahol
feltétel nélkül elfogadnak másokat.