|

Fenntarthatóság

Legfrissebb híreink

Termékek

Vásárlóink kiváló termékeket szeretnének venni kedvező áron, mi pedig úgy gondoljuk, hogy az egészséges, fenntartható termékeknek mindenki számára megfizethetőnek kell lenniük. Határozott törekvésünk, hogy a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő, minőségi termékekkel lássuk el vásárlóinkat.

Munkatársak

Alapértékeink egyike, hogy úgy bánunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Biztosítani kívánjuk, hogy minden munkatársunk önmaga lehessen, és lehetőséget kapjon a fejlődéshez a Tescónál. Világszerte több mint 400 ezer embernek adunk munkát, közülük közel 14 ezernek Magyarországon. Emellett emberek millió dolgoznak ellátási láncunkban. Határozott törekvésünk, hogy méltányos, tisztességes és biztonságos munkavégzést tegyünk lehetővé mindannyiuk számára.

Bolygónk

Üzleti sikerünk a természeti környezet állapotának függvénye. Mindent megteszünk a működésünk során és fontos ellátási láncainkban felmerülő fenntarthatósági kihívások kezelésére.

Közösségek

Büszkék vagyunk rá, hogy közösségek ezreiben lehetünk jelen Magyarországon, és határozott törekvésünk, hogy hozzájáruljunk társadalmi és gazdasági fejlődésükhöz. A helyi munkavállalók foglalkoztatása és a helyi vállalkozásokkal folytatott együttműködés mellett közösségi csoportokat és jótékony ügyeket is támogatunk a minél nagyobb pozitív hatás elérése érdekében. Prioritás számunkra, hogy továbbra is támogassuk a kollégáink és vásárlóink számára fontos helyi ügyeket. Nemzeti programjaink lehetőv