|

Szállítók

A magyarországi szállítók támogatása.

Tudjuk, hogy vásárlóink szeretik, ha megfelelő a választék, a legjobb márkák közül válogathatnak, és alacsony áron jutnak kiváló minőséghez. Az elmúlt 25 évben hosszú távú kapcsolatokat építettünk ki szállítóinkkal, segítettük őket, hogy befektessenek legjobb termékeikbe, és előállítsák, majd vásárlóinkhoz eljuttassák őket.

Szállítói kapcsolataink fontosak számunkra, ezért felmérések és beszélgetések útján rendszeresen gyűjtjük visszajelzéseiket, hogy elmondhassák, mi vált be számukra a velünk fenntartott partnerkapcsolat során. Ezen a csatornán a működésünk továbbfejlesztésével kapcsolatos ötleteiket is megoszthatják velünk. Ismertethetik véleményüket, hiszen nézőpontjuk hozzásegíthet minket a jobb működéshez.

Örülünk, hogy magyarországi szállítóink 95,4 %-a gördülékenynek ítéli a velünk folytatott együttműködést, mivel pontosan fizetünk és tisztelettel bánunk velük. A szállítóinknak nyújtott támogatás része, hogy a legkisebbeknek a lehető legrövidebb, 14 napos fizetési határidőt biztosítjuk. Szállítóink úgy érzik, odafigyelünk problémáikra, megoldjuk őket, elégedettek a kommunikációnkkal, és értékelik, hogy megosztjuk velük céljainkat és prioritásainkat.

Több száz magyarországi szállítóval működünk együtt. Sajátmárkás termékeinket több mint 320 szállító biztosítja – közel felük helyi vállalkozás. A Tesco elkötelezett a hazai termelők és termékek támogatása mellett.

Dolgozunk a Tesco Termékpartnerek Csoport létrehozásán, amelynek tagjait szorosan bevonjuk hosszú távú stratégiai céljaink megvalósításába, például a csomagolóanyagokkal[1] és az élelmiszer-pazarlással kapcsolatos környezetvédelmi vállalásaink teljesítésébe.

 

[1]        A polisztirol (PS) és a polivinil-klorid (PVC) helyett egyre inkább az újrahasznosítható polipropilénnél (PP) és polietilén-tereftaláttal (PET) dolgozunk.

A magyarországi szállítók támogatása.

Együttműködés a Dombegyházi Euro Tész Kft.-vel

A Dombegyházi Euro Tész Kft.-vel fennálló kapcsolatunk 16 évvel ezelőtt kezdődött, és mára minden közép-európai piacunkra szállítanak dinnyéket. Tavaly több mint 4,4 millió
kilogramm dinnyét szállítottak a Tescónak, és több mint 3 millió kilogrammot exportáltak. Technológusaink partnereinkkel együttműködve növelték a magyar dinnye minőségét, és széles görögdinnye kínálatot fejlesztettek ki (fekete magnélküli dinnye, sárga húsú görögdinnye).