|

Ön választ, mi segítünk

Az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programunkat 2016-ban indítottuk el azzal a céllal, hogy támogassuk azokat a helyi közösségeket, ahol vásárlóink és munkatársaink élnek. A program minden fordulója akár több mint 180 helyi közösségi kezdeményezés megvalósításához nyújt pénzügyi támogatást.

Családbarát lakókörnyezetek, befogadó játszóterek, gyermektáborok, elsősegély tanfolyamok, óvodai KRESZ oktatás, fogyatékkal élők integrálását segítő programok, egészséges étrendet népszerűsítő workshopok – csupán néhány példa a programban eddig támogatott kezdeményezésekre. A programban először egy szakmai zsűri értékeli a pályázatokat, majd vásárlóink szavaznak arra, melyik helyi pályázatot szeretnék támogatni. A pályázat során az összes, szavazási szakaszba bejutott szervezet hozzájárulásban részesül: az összegyűjtött szavazatok számának függvényében 400, 200, valamint 100 ezer forintot nyerhetnek. 1-1 fordulóban így több mint 40 millió forint összegű támogatást osztunk szét.

 

6 forduló

700 támogatott szervezet

17 millió szavazat

190 millió forint támogatás

Ebben az évben már a hatodik fordulót is elindítottuk. Az első öt pályázat során több mint 500 pályázatot támogattunk összesen több mint 14 millió szavazattal és közel 150 millió forinttal. A negyedik pályázati kiírás óta minden, a szavazási szakaszba jutott pályázó nyerhet támogatást. 

Az eddig támogatást nyert szervezetek, valamint kezdeményezéseik megtekinthetők az alábbi térképen.