|

Helping Hands

„Együtt a vásárlóinkért és a kollégáinkért!” A Tesco vállalati kultúrájában már több éves hagyománya van a Helping Hands néven futó programnak. Az év legforgalmasabb időszakaiban - például ünnepekkor - az irodai munkatársaknak lehetősége nyílik egy-egy napra csatlakozni az

A Tescónál úgy bánunk mindenkivel, ahogy velünk szeretnénk, hogy bánjanak, mindannyian egy csapat vagyunk. Ezért jól tudjuk, hogy a kereskedelemben kiemelt időszakokban, például karácsonykor és húsvétkor jól jön a plusz segítség áruházi kollégáinknál. A Helping Hands programban irodai munkatársainknak lehetősége van segítő kezet nyújtani az áruházi, házhoz szállítás és logisztikai központi csapatoknak. Így mindannyian egy csapatként dolgozhatunk a lehető legmagasabb szintű vásárlói kiszolgálásért.

Évente kétszer az irodai munkatársak vállalhatnak egy-egy műszakot egy tetszőleges áruházban. Az áruházi működésbe kapcsolódva megismerhetik a mindennapi folyamatokat, és közelebb kerülhetnek vásárlóinkhoz is.

"A Helping Hands segítség az áruháznak, ugyanakkor nekünk is az, a mi munkákban is segítség. Sokkal őszintébb és szorosabb kapcsolat alakul ki az áruházi kollégákkal, akik adnak visszajelzést a központi irodai munkánkhoz, az egyes folyamatokra, és esetleges változtatási lehetőségekre is. Ugyanakkor tudjuk és látjuk, hogy nekik is élmény, hogy megmutathatják, ők hogyan dolgoznak a mindennapokban, és mi mennyire tudjuk felvenni a versenyt velük, mondjuk egy picking során." - Albert Tibor, országos támogató iroda vezető.