|

Kollégáink egészsége

A Tescónál komolyan vesszük munkatársaink egészségét, ezért igyekszünk olyan lehetőségeket teremteni és olyan szolgáltatásokat biztosítani számukra, amelyek a testi-lelki egészséget egyaránt támogatják. Munkatársi egészségi programunkkal segítjük kollégáinkat abban, hogy minél egészségesebb módon állíthassák össze bevásárlásukat.   

Évente háromszor szervezzük meg Being Well dolgozói egészségprogramunkat, amelynek keretében négy héten keresztül friss zöldséget, gyümölcsöt biztosítunk számukra, és dedikált programokkal járjuk körbe a számukra fontos egészségmegőrzéssel, megelőzéssel foglalkozó témákat. Recepteket, tippeket osztunk meg a munkatársi felületeinken; ezzel is biztatva kollégáinkat az egészségtudatos életmódra.

Hazánkban munkatársaink 65%-a szerint a Tesco lehetővé teszi számára, hogy egészséges életvitelt folytasson.

Már 18. éve rendezzük meg Magyarországon az év legnagyobb munkatársi rendezvényét, ahol több mint 5000 kollégánk 2 napon át sportol és felhőtlenül szórakozik együtt. Számos sportág, rengeteg családi és gyerekprogram, szállítói bemutató, főzőverseny és több fergeteges koncert teszi felejthetetlenné dolgozóink számára nyárzáró eseményünket a Balaton partján.