|

Tesco Angyal Alapítvány

Egyik fontos célunk, hogy egy gondoskodó vállalati kultúrát építsünk, ahol a munkatársaink valóban törődnek egymással. A Tesco Angyal Alaptíványt azért hoztuk létre, hogy a nehéz helyzetbe került kollégáinkat közösen segíthessük.

“Kollégáktól kollégáknak” – ezen alapul az alapítvány működése. Az alapítványhoz érkező összegeket pedig a Tesco minden esetben megduplázza, a beérkező pályázatokat pedig egy havonta összeülő bizottság bírálja el. Munkatársainknak több lehetősége is van az adományozásra. Jelentkezhetnek rendszeres adományozóknak, ami azt jelenti, hogy a fizetésük egy része az alapítványhoz érkezik, ezenkívül pedig esetenkénti adományozás is lehetséges. Munkatársaink több alakalommal is szerveztek süti vásárt, aminek a bevétele teljes egészében az alapítványhoz került.

„Magánemberként is támogatok rászorulókat, ha tehetem, de fontos megjegyeznem, hogy hosszú ideje abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kollégáim, a csapatom ugyanúgy éreznek és gondolkodnak mások megsegítéséről, mint én magam és így sokkal könnyebb bármit megvalósítani, velük együtt, nem beszélve a csapat összetartó erejéről és az így együtt eltöltött értékes időről.”– Kovács Ildikó, deployment manager