|

Beszerzés – Minőségi és fenntartható élelmiszerek

Együttműködünk szállítóinkkal, hogy elérhető és megfizethető árú, fenntartható termékeket tudjunk kínálni vásárlóinknak.

 

Hisszük, hogy az egészséges és fenntartható termékeknek mindenki számára megfizethetőnek kell lenniük. Annak érdekében, hogy vásárlóinknak megfizethető, egészséges és fenntartható forrásból származó termékeket kínálhassunk, magyar és külföldi szállító partnerek százaival működünk együtt. Célunk, hogy vásárlóinknak a legjobb minőségű élelmiszereket biztosítsuk a legjobb áron egész évben, szezonban és szezonon kívül is.

Az erős és megbízható partneri viszony az ellátási láncunk kulcsfontosságú eleme. Ezért is igyekszünk szoros, átlátható és hosszú távú kapcsolatokat kialakítani szállítóinkkal. Szállítói partnereink 55%-ával már több mint 5 éve dolgozunk együtt.

Odafigyelünk arra, hogy minden szállítónk méltányos bánásmódban részesüljön, és arra is, hogy termékeink beszerzése során az embereket és a környezetet is tisztelettel kezeljük. Felelős vállalatként törekszünk arra, hogy minimalizáljuk termékeink környezeti hatását, valamint tiszteletben tartsuk az ellátási láncban részt vevők emberi jogait. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az élelmiszer-előállítás és -fogyasztás területét érintő legfontosabb kihívások leküzdésével a fenntartható termékeket mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé tegyük.