|

F&F

F&F márkánk etikus és környezettudatos módon előállított, megfizethető divattermék kategória. Tisztában vagyunk vele, hogy az etikai és környezeti kihívások vásárlóink számára ugyanolyan fontosak, mint számunkra, ezért integráltunk munkafolyamatainkba társadalmi és környezeti célokat, illetve folyamatosan ellenőrizzük és csökkentjük környezeti lábnyomunkat. Ez azt jelenti, hogy az F&F termékek kizárólag olyan üzemekben készülnek, amelyek független ellenőröktől pozitív értékelést kaptak, és ahol a munkakörülmények teljes mértékben megfelelnek az Etikus Kereskedelmi Kezdeményezés (ETI) szabályozásának.

Abban is biztosak szeretnénk lenni, hogy a termékeink előállításához használt anyagok beszerzése is felelősségteljes és fenntartható módon történik. Vállalásunk szerint 2025-re már csak 100%-ban fenntartható pamutot szerzünk be. A női farmernadrágok és alakformáló farmerek, valamint a férfi alapválasztékba tartozó F&F farmerek már mind 100%-ban a BCI (Better Cotton Initiative) kezdeményezés elvei szerint előállított pamutból készülnek. Az ilyen pamuthoz használt gyapot termesztéséhez kevesebb vizet és növényvédő szert használnak, termesztése nyereségesebb a termelők számára, ugyanakkor az egészségüket is jobban kíméli.

Fontos számunkra, hogy mind saját működésünk, mind a világ minden táján megtalálható szállítóinkkal kialakított kapcsolatainkon keresztül csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásokat, ezért például újrahasznosított műanyagból készült innovatív anyagokat használunk. A férfiaknak szánt legújabb fürdőruha-kollekciónkat például 2 millió műanyag palack felhasználásával állítottuk elő.

További információ: https://www.ffmoda.com/hu/