|

Meghallgatjuk szállítóinkat

Több száz magyar és külföldi szállítóval és termelővel működünk együtt. Partnereinknek biztosítjuk a szükséges csatornákat, amelyeken keresztül kommunikálhatnak velünk és a világ különböző részein dolgozó más szállítókkal, ez felelősségteljes kereskedésünk kulcsfontosságú eleme.

Szállítói segélyvonal

Szállítóink számára egy Szállítói Segélyvonal nevű külön csatornát biztosítunk, amelyen keresztül a Tescóval való együttműködéssel kapcsolatos bármely kérdés 48 órán belül megoldható. Ez egy egykapus kapcsolattartási csatorna arra az esetre, amikor a szállító partnereinknek bármilyen segítségre van szükségük. A Szállítói Segélyvonal nemrégiben új funkciókkal bővült, így az esetleges problémák még gyorsabban megoldhatók. A Szállítói Segélyvonal hivatkozása

Szállítói hírlevél, konferenciák és webináriumok

Szállító partnereink számára folyamatosan működő kommunikációs csatornákat tartunk fenn: a szállítói hírlevelet és a szállítói konferenciákat. Emellett annak érdekében, hogy szállítóink naprakészek legyenek a jobb együttműködést támogató folyamatokat, rendszereket és egyéb tevékenységeket illetően, rendszeres online értekezleteket, webináriumokat tartunk, amelyeket rögzítünk és megosztunk szállítóinkkal, így akkor is elérhetik azokat, ha élőben nem tudtak részt venni.

Tesco szállítói hálózat

Egy másik csatorna az online szállítói közösségünk, a Tesco szállítói hálózat. Ezen keresztül a világ különböző pontjain dolgozó szállítóink megvitathatják ötleteiket és azonosíthatják azokat a pontokat, amelyek többük számára kihívást jelentenek. Mi pedig megoszthatjuk velük a fenntarthatóságot és innovációt célzó ajánlott eljárásokat, amelyek az ellátási láncunkat, így a vásárlók által kedvelt termékeket érintik. A Tesco szállítói hálózat hivatkozása.

Szállítói kapcsolattartói csapat

Rendszeresen végzünk anonim elégedettségi felméréseket, amelyek lehetőséget nyújtanak partnereinknek a visszajelzésre. A felmérések eredményeire konkrét intézkedésekkel reagálunk – többek között felállítottunk egy, a szállítókkal fenntartott partneri kapcsolat továbbfejlesztését célzó új csoportot, a Szállítói kapcsolattartói csapatot.