Helyi ügyek támogatása

Ahogy azt megújult küldetésünk egyértelműen megfogalmazza, fontos szerepet szeretnénk vállalni a helyi közösségek életében. A helyi kezdeményezések érdekében végzett munkánk és élelmiszer-adományozási programunk révén jelentős változást akarunk elérni, és továbbra is büszkén támogatjuk azokat a projekteket és szervezeteket, amelyek igazán fontosak kollégáink és vásárlóink számára azokban a közösségekben, ahol élünk és dolgozunk.

Kapcsolódó Fenntartható Fejlődési Célok (SDG-k)

11. SDG - Fenntartható városok és közösségek

A 11. SDG (Fenntartható városok és közösségek) a közösségek átalakítását állítja a középpontba. A civil szervezetekkel, szállítóinkkal és iparági partnereinkkel összefogva elkötelezetten támogatjuk a működési területeinken megvalósítandó jó ügyeket.

17. SDG - Partnerség a célok eléréséért

A 17. SDG (Partnerség a célok eléréséért) az együttműködés fontosságát ismeri el. A Tesco Csoporton átívelő közösségi programjainkat és partneri együttműködéseinket kollégáink, jótékonysági szervezetek és civil partnereink anyagai, tudása és szakértelme alapján dolgoztuk ki. Sikerükhöz elengedhetetlen a folyamatos kooperáció.