Elérhetőség és megfizethető árak

Tesco-hálózat

A Tesco 198 áruházat üzemeltet 113 településen országszerte. 112 hipermarkettel, 33 szupermarkettel, 53 Tesco Expressz üzlettel és 3 logisztikai központtal vagyunk jelen Magyarországon. Jelenleg a magyar lakosság 73,3%-a vásárol nálunk személyesen az áruházakban vagy online szolgáltatásainkon keresztül, melyekkel a teljes országot lefedjük.

Ár és érték

Fontos számunkra, hogy egészséges élelmiszert kínáljunk, mindenki számára megfizethető áron. Tisztában vagyunk vele, hogy az elmúlt hónapokban tapasztalható jelentős áremelkedések milyen kihívásokat jelentenek a háztartásoknak, ezért arra törekszünk, hogy vásárlóink ezt a lehető legkevésbé érezzék meg. Ezért indítottuk el például Árgarancia-kampányunkat, melynek keretében online és az áruházak polcain is külön jelöléssel hívjuk fel a figyelmet azokra a leggyakrabban keresett, illetve alaptermékekre, amik nálunk a legolcsóbbak. Ez egy közel 700 árucikkből álló választék, amelynek az árát minden héten összehasonlítjuk a versenytársainknál érvényes árakkal, és vállaljuk, hogy a legalacsonyabb szinten tartjuk. Ha ezeket az árucikkeket máshol mégis olcsóbban lehet megvenni, visszafizetjük a különbözetet.

 

 

Vásárlóink a Tesco Clubcard használatával is pénzt takaríthatnak meg. Számos terméket eleve kedvezőbb áron vásárolhatnak meg, mint a hűségkártyával nem rendelkezők, valamint vásárláskor pontokat is gyűjthetnek, amelyeket később utalványok formájában válthatnak be. Emellett kuponokat és személyre szabott ajánlatokat is kapnak, amelyekkel árelőnnyel jutnak hozzá az általuk kedvelt termékekhez. A nyugdíjasok ezen felül minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak a Tescóban vásárlásuk végösszegéből, ha használják Clubcard kártyájukat.

 

 

Emellett „Friss 5” akciónk keretében hetente más-más öt frissárut kínálunk szintén nagyon kedvező áron, hogy ösztönözzük az egészséges táplálkozáshoz nélkülözhetetlen zöldség- és gyümölcsfogyasztást. Célunk, hogy vásárlóinkat anyagi lehetőségeik ne akadályozzák a kiegyensúlyozott étkezésben.