|

Újabb elismeréssel díjazták a Tesco közösségeket támogató programjait

A Tesco elnyerte a City Hungary program Holnap városáért díját - az áruházláncot az Üzlet a városért kategóriában ismerték el. Ezt a címet olyan vállalatok, cégek számára ítélik oda, akik a zsűri véleménye szerint kiemelkedően támogatják a helyi közösségeket, hozzájárulnak azok értékei megőrzéséhez. 

Ugyan a díjátadóra és a cím személyes átvételére várni kell a rendkívüli időszak elmúltáig, a pályázatot meghirdető City Hungary virtuálisan már kihirdette a pályázat eredményét, ami szerint idén a Tesco kapta meg az elismerést és használhatja a védjegyet.

„Ez a díj azért különösen nagy büszkeség, mert azokat az apró figyelmességeket ismeri el, amiket a helyi közösségekért teszünk nap, mint nap. A pályázatban az „Ön választ, mi segítünk” mellett az áruházi élelmiszermentő programunk eredményeit és az áruházi támogatási keretekből megvalósított, helyi jótékonysági akciókat mutattuk be a zsűrinek. Ez a díj ezért mindannyiunknak elismerés, minden kollégámnak gratulálok és köszönöm a programokban nyújtott segítségét” – emelte ki az elismerés kapcsán Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

A Tesco mellett a főváros XIII. kerületi önkormányzata nyert több kategóriában, míg az intelligens városért védjegyet Kisújszállással, a természeti erőforrásokért védjegyet pedig Gyula városával, és a Thermowatt Kft.-vel együtt viselheti.

A Holnap városáért díj a City Hungary program elismerése. A program a gazdasági, társadalmi és környezeti szempontból is fenntartható fejlődés támogatását, élhetőbb közösségek kialakítását, segítését tűzte ki céljául, támogatják a városok és a vállalkozások, cégek együttműködését is.

Kapcsolódó