|

A Tesco lett az „Év munkáltatója” az Év Boltja 2020 versenyen

A Tesco áruházai ismét ott vannak a legjobbak között! Az „Év Boltja 2020” versenyben 3 kategóriában, 3 oklevéllel is elismerték az áruházlánc munkáját, a kollégák erőfeszítéseit. Benzinkúti Shop kategóriában nyert a Shell Tesco Shop, a szupermarketek közül a Szombathely 1k áruház kapta a legtöbb közönségszavazatot, valamint a Tesco lett 2020-ban a kereskedelmi láncok közül az „Év Munkáltatója”.

A Store Insider által már hagyományosan az év elején meghirdetett az „Év Boltja 2020” versenyben ezúttal is sikeresen szerepeltek a Tesco áruházai. A tavasszal nyilvánossá tett shortlist tanúsága szerint az áruházlánc 3 boltja is bekerült a legjobbak közé, aztán a június 11-i eredményhirdetésen közülük kettő díjat is el tudott hozni, valamint a zsűri díjazta a vállalat munkavállalókért tett erőfeszítéseit is.

Az év szupermarketje oklevelet – a közönség szavazatai alapján – a Szombathely 1k áruház kapta. Az ott dolgozó csapat pályázatából kiderül, hogy a vásárlókkal bensőséges kapcsolatot alakítottak ki a pultban dolgozó kollégák, sok a törzsvásárlójuk és a visszajáró vendég – akár külföldről, a szomszédos Ausztriából is. Több kolléga még most is tagja a nyitócsapatnak, ami szintén sokat elárul a jó hangulatról.

A Benzinkúti Shopok versenyében a Shell Tesco Shop győzedelmeskedett. A sikerhez hozzájárulhatott, hogy a shop választéka rendkívül színes és széles, tankolás közben akár a nagybevásárlást is el lehet intézni.

„Különösen sokat jelent számunkra, hogy a vállalat egészét, a Tescót, mint munkahelyet is díjazták a versenyben – a kereskedelmi láncok közül mi lettünk az Év Munkáltatója. Munkatársi aktivitásaink, juttatásaink mind azt a célt szolgálják, hogy jól, s megbecsülve érezzék magukat a nálunk dolgozók.” – mondta Szigeti Barbara, a Tesco Magyarország HR vezetője.
„Kollégáink nehéz helyzetben is számíthatnak egymásra és a vállalatra a Tesco Angyalnak köszönhetően, a TescoMoms otthonról is támogatja a tescós kismamákat, Babacsomagunk minden tescós újszülött otthonába megérkezik, dolgozói kedvezményünk kedvezményes bevásárlást tesz lehetővé, jubileumi juttatásunkkal pedig díjazzuk az elkötelezett munkatársainkat. Kollégáink méltán érezhetik, fontosak számunkra, figyelünk rájuk.” – foglalta össze a dolgozók érdekében bevezetett aktivitásokat a személyzeti vezető.

Kapcsolódó