|

Ismét szabadnappal indul a tanév a Tescóban

A Tesco számára családbarát munkahelyként fontos, hogy munkatársai ne maradjanak le családjaik fontos pillanatairól. Éppen ezért az elsős kisdiákok szülei az első iskolai napra extra szabadnapot kérhetnek, hogy gyermekük mellett lehessenek ezen az igazán fontos eseményen. Idén több mint 400 tescós munkatárs élhet a bónusz szabadság lehetőségével.

A Tesco arra törekszik, hogy kollégáinak segítsen a munkahelyi és családi szerepeiket összeegyeztetni, családtámogató intézkedéseiért 2019 decemberében elnyerte a Családbarát Munkahely tanúsító védjegyet, 2020-ban pedig Az Év Munkáltatója elismerést is. A szeptemberi iskolakezdésre készülve a vállalat ismét szeretné munkatársai számára könnyebbé tenni ezt az időszakot.  A tanszer vásárláshoz munkatársainak vásárlási utalványt és kuponokat, kedvezményeket ad, az iskolai felkészüléshez életmódversenyt szervez, melyen minden tescós diák családja részt vehet, és az előző évekhez hasonlóan egy extra szabadnapot is biztosít a Tesco a kis elsősök szüleinek. A tescósok családjaiban több mint 8200, 18 év alatti gyermek van, közülük több mint 400-an idén lettek iskoláskorúak.

Az áruházlánc persze nem csak iskolaidőben áll kollégái mellett, a szünidőben több mint 75 millió forintnyi támogatással igyekezett megszépíteni a tescós családok nyarát, tavasszal pedig 200 táblagépet kölcsönzött azoknak a kollégáknak, akiknek otthon tanuló gyermekeik számára nem volt megoldott az iskolai feladataik ellátásához szükséges számítástechnikai háttér.

Nem csak a munkatársak számára elérhetőek azonban az iskolakezdési kedvezmények az áruházakban. Július utolsó napjaitól egészen szeptember 20-ig találkozhatnak a vásárlók az iskolakezdési kampánnyal, ez idő alatt biztosan megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket. A Tesco közel 4 millió darab füzettel, 74 ezer tolltartóval és közel 70 ezer táskával készül az iskolakezdésre, ez utóbbi kategóriában az egyszerű hátizsákoktól a prémium anatómiai táskákig széles a kínálat. A minták között az elmúlt évek kedvencei továbbra is népszerűek, a Jégvarázs, Minnie, Disney hercegnők, illetve a Pókember és a Star Wars rajongó apróságok is találnak kedvükre valót a termékek között.

A rengeteg választási lehetőség, különböző tanszerek rengetegében idén is hostessek segítenek eligazodni a kevésbé rutinos vásárlóknak, őket augusztus második felétől kereshetik a nagyobb hipermarketekben az érdeklődők. A legnagyobb Tesco áruházakban pedig további segítség lehet az ICO által biztosított foglalkoztató asztal, ahol a legkisebbek kedvükre rajzolhatnak, míg nagyobb testvéreik és a szülők a tanszerek válogatására koncentrálnak.

Kapcsolódó